Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    Hali!
    Bár azt is írhatnám, hogy gagyi gyerek... :F

    Szóval:
    volt egy nagyon csúcs gépem, amit 2003-ban, szünetmentessel, lcd montirorral együtt közel 400 ezerért, jogtiszta xp szoftverrel együtt. Kapott egy villámcsapást. Most egy 9 éves win98-as gagyit használok, amit megörököltem. Állandóan nyaggat, hogy a virt. memóriája túl kicsi, állandóan lefagy, lassú, mint a tetű... stb. Az alaplapom biztos KO., de a dvd olvasó, és külön cd-író /mindkettő LG/ biztos? megúszta, meg a 60 GB-os wincsim, mert mentettem adatot róla... Felajánlottak nekem egy PIII-ast 8 helyett 6-ért... de nem tom mi van benne... Jó lenne a háromból gyúrni egyet, vagy még egy ismerősöm a megunt gépéből ami maradt, azt mondta ideadja.
    MIlyen prociban gondolkozzak és mennyiért? Ha lenne pénzem, vagy csere-bere révén, inkább dupla magost vennék. Hallottam már 4 magos is van. (A régi gép még most is megállná a helyét, pedig abban nem volt) akár használtan is, de azt mondták 5* drágább, mint a sima, inkáb lebeszélnének róla.
    Konkrétan:
    A gépet netre használnám elsősorban, 1megabites mikro netem van. /internet tv, rádió, online játékok, P2P ezerrel-tv is ilyen, némi doc használat, dvd-cd írás-lejátszás.
    Kellene egy objektív vélemény, cikk link, hogy a dupla procik jobbak-e, mint a sima, és érdemes-e olyat venni.
    Alaplap vagy a PIII-asból lenne, vagy ha a haver hozzámvágná, vagy vennem kéne. Ha jól tudom a procinak azzal kell jól összedolgoznia, és a csúcs gépembe is, ami volt az abban az évben vagy 5* nyert díjat újságteszteken, az enyém vitte a prímet meg valami AMD-s kapott egy párat. De most nem álmodozhatok...
    A sz.gépboltan, ahol a régit is vettem, valami 64-bites akármiről beszéltek, meg 650 wattos tápról a háznak-gondolom a régi ház se úszta meg a gömbvillám hatásait... /a hangfal jack dugóján ment be, mert arról leolvadt a gumi../
    ja az gondolom kiderült, h ugatom a témát, nagyon minimális ismereteim vannak.
    MInden javaslatnak-hsz-nek örülnék...

    ui.:
    bocs, ha sokat pofáztam volna... :U

Új hozzászólás Aktív témák