Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz VaniliásRönk #5125 üzenetére

    Sorry, alapot is mondhatok, csak minden procinak más az alapórajele mint tudod..nyilván rosszul mondtam, talán az égiek megbocsájtanak érte 1x :R Azonos órajelen /értsd mind2 proci pl 2222 mhz-en jár, jobb a kóró mint az x2/ azt hiszem láthattad a fenti tesztből 6000x2 vs 6400, hogy teljesítményben kb 1-ek, csak az AMD proci 600mhz-cel nagyobb frekin jár, ha teszem azt őkelme is 2.4G-n járna, mindjárt másképp helyezkedne el a ranglétrán. Talán így meg lehet érteni, mit értek azonos órajel alatt, ha máshogy nem is..De bármelyik kórót vagy x2-t kiragadhatod, amik a tesztben cc 1szinten van teljesítményben.

    "A lényeg hogy egy korrekt konfigot azonos felszereltséggel és teljesítménnyel olcsóbban megkapsz AMD alá, mind a CPU mind az alaplap olcsóbb valamivel" ez kb így is van, de akkor mért kell azt mondani, ha tuningolni akar vegyen intelt, ha nem, akkor AMD-t? Igaz, ezt nem Te mondtad. Arról ne is beszéljünk, ha valaki tényleg nem tuningol, akkor 6000+ felett van választása már a 6400+, de milyen áron? Intelnél jobb a helyzet ott is.
    Ha meg tuningol, gondolom nem kell bemutatni ki az ász, de a tunigtémáról egy szót se szóltam sztem.
    1ébként bruttó 18k a lap, amit vettem a kóró alá, azt hiszem nem kell félnem, hogy fél év múlva cserélni kell:)
    "Látom téged is sikeresen megetettek az Intel marketinggel, egészségedre..." rettenetesen :U

    szerk: felőlem mindenki azt vesz amit akar...én nem teszteket linkelgettem, hanem saját tapasztalatomat mondtam el, de a teszt se engem cáfol...

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák