Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jacekLFS

    tag

    válasz MiklosSaS #66928 üzenetére

    Köszönöm a kifejtett választ, ha tényleg jó áron elviszik a jelenlegi configot akkor természetesen váltok, addig pedig marad ez. Igazából sok problémám nincs vele, max még 1 kevés ram hiányzik belőle, és itt jött el az a pont amikor el gondolkodtam hogy meg éri e még ebbe ramot venni, vagy akkor lépek kicsit előrébb, és akkor kicsivel többet ráköltök, de lesz egy új, sokgaranciás hasonlóan korrekt gépem.

    Pete55555

    a non-k és K proci között nagyságrendileg 6-8-10e ft a különbség. Gondoltam a K-s procik válogatott processzorok, esetleg jobban kupakpasztázott, vagy csak alapból jobb minőségű processzorok, ezért is jött képbe nálam. Ha itt aprón veszem a 2 processzor között 5e ft az árbeli különbség, és nekem annyi pluszt meg ér, ha esetleg egyszer elkap a vágy és úgy gondolom hogy el kezdem megpöckölni a procit, akkor már egyből egy olyan processzorom legyen ami ezt tűri is.

    Másrészről kérdést tettem fel hozzátok szakértőkhöz, ez is a topik neve, gondoltam itt ha le írom hogy mire használom akkor megkapom a választ arra hogy melyik is ami jobb lesz nekem a kitűzött célokra. De természetesen köszönöm a hozzászólást a te részedről is.

    Üdv

    Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá)

Új hozzászólás Aktív témák