Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz ceia #70439 üzenetére

    Szia!

    Este koncert volt :)
    Kérlek, 1050Ti-hez nem kell i5. Elég hozzá egy erős i3 is. A kérdés, hogy milyen időre tervezel, mert előbb-utóbb az 1050 kevés lesz. 8nekem ez a kártya a régi 550Ti-re emlékeztet, hát az egy vicc volt, tudom, volt nekem. :)) )
    Alaplap: itt akkor te döntöd el. Én a széles felszereltség, ár/érték alapján döntöttem a Mortar mellett.
    (Nekem sincs még Sata E cuccom, de ha lesz, akkor már nem kell molyolnom, van csatlakozó. Illetve nem tervezek CF-et, de ha mégis, akkor az is rendben lenne. Így kalkuláltam. )
    Viszont: hangkártya, tuner kártya. Plusz ugye a VGA. Tehát mindenképpen ATX. Nem emlékszem, hogy árat beszéltünk volna: itt egy MSI H170 Gaming M[link]3, nagyon remek darab. De várnék kicsit, a memória árak kicsit elszálltak. Mondjuk nálam okosabbak megmondják, hogy mikor várható enyhülés ezen a fronton...
    CPU: hosszabb távra tervezve az i5-6500 jó választás. És később majd egy combosabb VGA bekerül, de már nem kell a proci fronton aggódni akkor. Vagy eleve i3 + 1050Ti, és később a kettőt együtt cseréled.

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák