Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valkűr

    őstag

    Sziasztok szeretnék kérni némi segitséget, mert olvasva már teljesen elvesztem az erdőbe. És sok dolog van amit rohadtul nem értek. A kérdéseim pontokba szedem, ugy érthetőbb és könyebb reagálni is rá.

    1: jelenleg egy régi AMD FX8350 processzoros géppel dolgozom, Asus Sabertooth lappal. Mire érdemes ezt lecserélni az újabb Ryzen családból? Elég a Ryzen 3 vagy inkább a Ryzen 5, és ebből akkor melyik?

    2: Látom van egy csomo fajta Ryzen, most melyik miben különbözik a másiktól...Értem ez alatt 1600, 1700, 2400, 2600 számokat. És mit takar az első és második generációs processzor? Honnan tudom melyik melyik?

    3: Olvastam, h ráadásul saját alaplapjába se mind jó, hiába AM4 az alaplap, valami frissitést kell kérni ezekre vagy mi a fene. Nincs olyan lap amit megveszek, ráteszem a procit és már használhatom is? Vagy melyik melyikkel jó, h ne kelljen még szarozni ezekkel?

    4: Könnyitésül kinéztem pár alaplapot, de fogalmam sincs miben különböznek és akkor ezek melyik procikkal fognak menni, h ne kelljen firrissitést kérni a lapra.Az egyik a B350, B450 a másik az X370..Árban nem szeretnék a X470 katig menni.

    Köszi a segitséget...

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5

Új hozzászólás Aktív témák