Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rexcor

    őstag

    válasz frelife #85362 üzenetére

    Hol írtam hogy az AMD sehol sincs? Direkt kiemeltem, hogy csak a JÁTÉKOK alatti teljesítményre alapozva az összes neten található teszt (kamu vagy nem kamu, én ezt innen nyilván nem tudom eldönteni mert nincsen semmyilen viszonyítási alapom mert nem használtam egyik procit sem) a 9900k-t hozta ki győztesenk játékokban, hangsúlyozom csak játákokban.Egy szóval sem mondtam hogy az AMD el lenne maradva, sőt sokkal innovatívabbnak tűnik az ő termékük, több mag-több szál, nagyobb cache stb, de az én szempontomból az látszik, hogy az Intel, ha nem is sokkal, de játákokban magasabb FPS értékeket produkál.

    Én nagyon örülök neki, hogy végre feljött az AMD a high-end szegmensbe is, és ott is megfizethetőbbek lesznek a procik az árverseny miatt. Sőt, ha játékok alatt kicsivel gyorsabb, vagy akár csak minimális 1-2%-al maradna el akkor gondolkodás nélkül az AMD-t választanám. Viszont a kamu vagy nem kamu tesztek alapján az jött át. hogy olyan átlagosan 10%-al marad el az FPS értékek tekintetében az AMD. Mivel TV-re van rákötve a gépem, ami 60Hz-es, így engem csak az érdekel, hogy 60 alatt ne legyen az FPS, az a +10% pedig lehet, hogy pont jól jönne adott esetben.

    Az, hogy az alsóbb szegmensekben az AMD-nek sokkal jobb az ár/érték aránya az biztos így van, én ezeklet a termékeket nem nézem mivel nem érdekelnek, így nem tudom milyen áron vannak. Teljes platformot ritkábban cserélek procival együtt, hogy tovább kitartson, ilyenkor viszont az aktuális legerősebb CPU-t veszem meg, persze bizonyos keretek között, olyan 200k-ig bezárólag, ennél többet nem adnék ki procira meg amire én használom arra felesleges is.

Új hozzászólás Aktív témák