Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz lacus83 #85668 üzenetére

    Minek ha már nem játszok? I5-3470 Online/film/hobbi felhaszálásra bőven kiszolgál. A 3X különbség a valóságban inkább max 2X ha már realisták vagyunk, hang van tudás nincs. D

    A Fanboy sebezhetőség semmibe nézésével meg le kéne állni. Nem tudom miért kell folyton betalálni engem személyeskedni. Én is intelt használok és tény szükség van a javitásokra nem kikapcsolni.
    Az a te személyes dolgod mekkora kockázatot vállalsz ha nem használod őket, de azért az nem kéne ezeket másokra is ráerőltetni mert a saját nézőpontod akarod másra ráerőltetni...

    Tény és való egy használt 4-5 éves i7-6700 a Zen 2600 fényében sokkal de sokkal jobb ár-érték arányt képviselt ráadásul új termékről van szó 3 év garral. De ha már intelt kéne ajánlani akkor is inkább egy i5-9400 mint sem egy használt i7 ami túlárazott. Mikor olcsóbban kap az ember újat és azonos vagy jobb teljesitményt.

    Ne offoljuk a topikot azért van hogy a kérdésekre válaszoljunk realistaként, az embereknek a lehető legjobb vételt kell ajánlani. Nem a saját nézőpontot erőltetni, tény az AMD FX idejében én se ajánlottam volna az AMD-t utáltam mint a xart. Soha nem volt még AMD CPU tulajdonomban, szóval mondhatom inteles tulajként ajánlok AMD-t.

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák