Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz CsiguszMaxim #86222 üzenetére

    Érdemes lenne felrakni egy msi afterburnert és megnézni játék közben a proci mennyire van leterhelve. Lehet nincs értelme váltani. De talán abból is látszik, ha fut a task manager és nyomsz 1 alt tabot hogy megnézd mennyire van kimaxolva a proci. Persze kérdés mennyire egyenletesen terhel több magot.

    kolopele: ezt én értem, én csak a fjúcsörprúf koncepcióra írom, hogy nem igazán lesz ott proci váltás, mert ha a proci kevés lesz akkor az 1-el erősebb sem lesz elég valszeg.
    Most szerintem sincs sok értelme 8 magosat venni, mert szinte semmi sem használja ki.
    Persze vannak tesztek ahol számít azért ha a HT-t kikapcsolod, de van olyan ami meg egyenesen örül ha kikapcsolod. Szóval random is a dolog. De pont a 6 v 8 mag esetén szinte semmivel sem gyorsabb a 9900k a 8700k-nál azonos órajelen. És ugyan így a 2700x a 2600-nál sem.

    (#86228) CsiguszMaxim: Hát de ha egyszer azzal tolod sokat akkor lehet gond. Másik kérdés, hogy ez mennyire akasztja meg, vagy mekkora mértékben csinálja ezt. Mert ha alig alig és nem naon zavaró, akkor valszeg felesleges. Anno én is a BF3 miatt vettem másik procit, de zavaróan akadozott multiban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák