Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsbicep

    nagyúr

    Sziasztok!

    Nem ide tartozik a kerdes, de itt irtatok paran, hogy a sima i7 10700-nak tudnia kene a 4,6GHz-et allcore. Egy gyors RDR2 alatt tartotta is szepen. De probakeppen lefutattam egy cb20 tesztet es bizony szepen visszavette az orajelet. Az erdemeny pedig alig 3400 pont, minkozben ennek ~4700 korul kene tudnia, legalabbis emlekeim szerint TPU tesztben ennyi kaptak, ha kitoltak a TDP limiteket.

    Egy MSi Z490 Tomahawk lapban hajtom. Tegnap este mar nem sok időm volt az egészre, de több mindent kipróbáltam: Szorzónál próbáltam Turbo boost, allcore módban is kimaxolni. Dynamic és fixed módot is kipróbáltam az órajelek állítgatasával. A TDP limiteket kitoltam amennyire lehetséges. Utana neztem, hogy terheles alatt lecsökken 1V-ra a vcore. Beállítottam neki 1,3V-ot es durvabb llc-t, de az órajel ugyanúgy ugrál t cb20 alatt.
    Esetleg, akinek sikerült ez a mutatvany az megosztana velem kene tennem? Mert nem fogok cb20-at futtatni egesz nap, de azert tudjunk már tobbet, mint a Ryzen 3600-am es a TPU-nak sikerult...

Új hozzászólás Aktív témák