Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz M4T4D0R #94803 üzenetére

    Igen az lenne az igazi ha 2 gép lenne, plusz akkor lenne egy capture card aztán meg is van oldva az egész. Viszont inkább úgy van vele hogy költene rá többet de egy gépen legyen minden. Ezért is került most szóba pl. a 10900.
    Mikor tavaly én is upgradeltem 10600-ra akkor rengeteg videót megnéztem YT-on, és az jött le hogy nincs értelme (számomra) k-s procit venni. Egyszerűen a tuning annyi pluszt nem hozott volna ami miatt megérte volna foglalkozni vele.
    Persze néhány %-al több fps lett volna, meg a terheltség szintén néhány %-al kisebb lett volna de összvissz ennyi. Játék közbe nem észrevehető a különbség csak a számokba.

    Van esetleg olyan oldal ahol mondjuk összehasonlítanak egy non-k meg k-s procit alap órajelen, illetve tuningolt órajelen? Nem feltétlen benchmarkokra értem hanem mondjuk játék terén vagy bárhol máshol. Ezzel csak arra akarok kilyukadni hogy megéri a tuninggal foglalkozni annak aki játszik pl.
    Vagy pedig sokkal jobb inkább i7-10700k helyett egy i9-10900-at venni minthogy egy i7-10700k húzásával foglalkozzon valaki ahelyett hogy 10900-at venne?

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák