Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BerserkGuts

    őstag

    Hogy értelmes lezárását adjam a vitának itt van a lagg szimulátor Input Lag Simulator (codepen.io)
    Meglehet nézni ahogy kattintgatsz mennyit is fog számítani a játékban hányszor lőnek agyon és esel ki miatta egy pl: cod-ból mert amire te lőnél addigra már kilőttek.

    Ahol különbség van a fegyverek között pár milliszekundummal már sírnak fórumon hogy milyen OP mert az egyik pl:50ms-al gyorsabb lett és jön a patch változtatnak rajta 12ms-ot.

    Lehet látni mit is jelent az a bizonyos lassulás egy nem túl jó configgal és ebbe beletartozik az egész gép kijelzővel együtt mert minden számít, összeadódik.
    Meg lehet nézni mennyit számít ahol lassabb lesz: 6ms 12ms 20ms 50ms, 100ms-os laggok miatt csak kattintgatni kell mintha lőnél de nem fogsz gyorsan tudni mivel lassabb vagy.
    +Ott van a mozgás célzás is az is lassabb lesz.

    Nem kell profinak lenni szimplán meghalsz egy warzonban és bosszankodsz miért estél ki ennyi nem fogod élvezni hogy mindig 100+helyen vagy sose nyersz mert neked elég a 4magos régi proci meg az 5éves+ vga mert nem veszel minek nem ettől leszel jobb. :C

    Nyilván van egy értelmes határ kb 20fps=18-20ms nem kell túltolni se mert nincs értelme de azért meg kell venni a jobb dolgokat a gépbe mert igen is számít!
    +Ott van a cpu párosítás a vga-val nem mindegy mit kell kihajtania na és milyen beállításokkal szóval elég összetett.A profik a magas fps-re hajtanak inkább többnyire low/med beállításokkal játsznak.

    A cpu-nál 3070-től felfelé lesz értelme cpu-t cserélni inkább de játéktól is függ! (nem minden játékban hoz változást)

    12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

Új hozzászólás Aktív témák