Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andromedae

    tag

    Sziasztok!

    Gondolkodok egy új WD Red vásárlásán. Szeretnem megkerdeni a velemenyetek hogy most mi a helyzet a piacon, ezt vegyem vagy esetleg mast?

    Vettem 7 eve egy 4TB-os Red-et, 4 eve csereltem es vettem 6TB-os Red-et (nem Pro, sima Red), gondoltam most veszek egy 8 vagy 10TB-os Red-et, mert bevallt, a HD Sentinel meg mindig 100% mindegyiknel. Az elozoekbol mindig adatmento lemezt csinaltam, kiveve a gepbol kulon tarolok, es idonkent szinkronizalom az uj adatokat mikor berakom egy dokkoloba. Tehat most 6TB Red van a gepben es 4TB Red az adatmento.

    SSD-ről megy a rendszer, a Red-en tarolom a fontos adatokat, munkafajlokat, kepeket, stb.. tehat programot nem innen inditok. Sokszor nagy meretu tobb GB meretu fajlokkal dolgozok, amik a Red-en vannak, grafika 3d munka, tehat a program az SSD rol fut, de minden munkafajl a Red-en van, igy ha ujra kellene rakni a gepet nem kell adatmentest csinalni mert a fontos adatok nem az SSD-n vannak. Torrentezesre direkt egy masik HDD-t hasznalok hogy a Red-et kimeljem. Azert is valasztottam a Red-et mert irja a WD hogy napi 24 ora uzemre ajanlja, tehat gondolom birja a strapat. Napi 24 oraban nem megy a gep, NASnak nem hasznalom, de azert atlagosan azert 12 orat biztos hasznalva van, ezert gondoltam ha NASnak jo akkor erre is jobb lehet mint egy Green. Bar nem tudom mi a kulonbseg a sima Red, Red Pro, Red Plus kozott.

    Fontos szamomra az adatbiztonsag es hogy ne hibasodjon meg a tarolo.

    Szeretnem megkerdeni a velemenyetek hogy most mi a helyzet a merevlemezek teren? Arra amire hasznalnam tovabbra is ajanlatos a Red, vagy esetleg mas ajanlanatok most? Ugye eleg sok szin van mar a WDbol is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák