Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ant@

    senior tag

    válasz PROTRON #53039 üzenetére

    Igen őket már néztem. Ahogy látom az összes jelenlegi doboznál felül van a tálca vagy az egyik oldalon vagy a legtöbb esetben hosszában középen. Én olyat próbáltam találni ahol a front panel felőli oldalra teszik. A jelenlegi is ilyen és 23x19-es alapterületen minden kényelmesen elfér. Olyat sem találtam ahol az alaplap alá megy az SSD pedig ezt pár hosszabb távtartó csavarral szerintem viszonylag egyszerűen meg lehetne oldani. Ahogy most látom a dolog alapvetően két lehetőség közül választhatok. Vagy megbarátkozok vele, hogy nem lesz új házam vagy keresek valami alternatív megoldást az SSD elhelyezésére. 40 ezret nem akarok elkölteni erre a projektre mert kicsit drágábban már komplett gépet kapni kisebb méretben.

    @hegegabi80

    Igen lehet, hogy meg kéne emelni az alaplapot egy centivel és és kétoldalúval beragasztani alá az SSD-t. A bekábelezés így kicsit problémás lesz de elvileg megoldható.

    Fekvő lesz. Ez egy kicsit nagy. Paneltápos megoldásban gondolkodok mert a teljes rendszer csúcsteljesítménye kb 30/35 W.

    @Duracellm...

    Ilyet hol lehet venni? :))

Új hozzászólás Aktív témák