Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz Raymond #1588 üzenetére

    Szerinted az általad linkelt tesztekben full potenciálon futnak a C2Q-k? Mert szerintem nem. (Esetleg ott, ahol egy magot használnak ki [egyszerre].) (Ki lehetne számolni, mekkora sávszél jut egy magra, és ez elégséges-e.) Most az, hogy még így is gyorsabbak a K8-asoknál (főleg, hogy itt 4 mag vs. 2 mag esete is van), nem számít. A K10-nek nem csak jóval nagyobb memsávszéle és alacsonyabb mem-késleltetése lesz, hanem 2 független csatornán tud hozzáférni a ramhoz...

    kicsivocsok: 2db sem?

    (#1592) robyeger: Igazából én arra gondoltam, akkor fut így, ha többször fut le a program. Szal is meg is feledkeztem arról a lehetőségről, hogy taszkváltásokkor is megteheti az OS, hogy egyszer ide, másszor oda ossza ki. Mármint nem feltételeztem ezt, mert nem tűnik okos dolognak. (Így nem lehet pl. pihizni küldeni az egyik magot.) Szal ezt csinálja az XP? Nem lehet valahogy átkapcsolni ezt a Registryben? A Vista is ezt csinálja? A Penryn is és a K10 is olyan lesz, hogy alacsonyabb kihasználáskor lekapcsolja egyik-másik magot. Vajon ezt csak saját driverrel tudják megvalósítani, Vista alatt is? (Közben látom, Balala2007 írt valamit...)

    Raymond: robyeger megosztott memvezérlőre gondol! :)

    robyeger: Az egyértelműség kedvéért jó lenne úgy írnod, hogy megosztott, nem osztott... De a legjobb lenne talán a ''közös'' szó.

    (#1595) robyeger: Mutass végre akár egy tesztet, amiben kijön, amit állítasz, mert én egy tesztben sem láttam ezt kijönni...!

Új hozzászólás Aktív témák