Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz dezz #1628 üzenetére

    Ehhh....ugye nem sokat ertesz a 3DMark-hoz? :)

    ''Figyu, akkor lehetne nem proci-limites, ha nem full 100%-on menne a proci...''

    A 3DMark CPU teszt mindig proci limites lesz. 640x480-as felbontasban fut es direkt a CPU leterhelesere lett letrehozva.

    ''Hasonló konfig, mindkettőnél Core 506 MHz/Memory Clock 513 MHz a 2900XT-k.''

    Az a 3Dmark altal detekalt orajel. Az ATI kartyak eseteben a 2D-s, mert csak azt lehet kiolvasni ha a desktop-ot latod a kepernyon. A valos orajelet a commentekbe szokjak irni. Az elso linknel nincs odairva, a masodiknal ott van (''2x Asus 2900XT in CFire @11xx/10xx''). Az eredmenyekbol itelve az elsonel is valami hasonlo lehetett.

    Nezd at meg egyszer azt a Top 20 oldalt. Lenjebb ott vannak az alkategoriak is. Hasonlitsd ossze par ATI kartya eredmenyet az SM3 kategoriaban. Lathatod hogy a proci abszolut lenyegtelen. A teszt teljesen VGA limitalt. Egy dual core ugyanazt az eredmenyt adja mint egy quad. Mikozben a quad ketszer annyi CPU pontot kap. Az SM2 eredmenyeket meg befolyasolja a CPU sebessege a felhasznalt engine miatt (par geometriai program resz a procin fut). De ott sem az FSB a szuk keresztmetszet. Hasonlitsd ossze ket kulonbozo orajelu ketmagos vagy negymagos teljesitmenyet. A gyorsulas az orajel novekedesevel lesz aranyos.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák