Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz LadyViolet #102905 üzenetére

    A "nyitott + legyen rendes mély hangzása is", a 30-50k, a circum és a "ne legyen brutál nagy" azért túl sok választási lehetőség nem lesz. Lássuk, mi lehet mégis.
    - Omnitronic SHP600, vagy külföldről ISK HF2010 / Freeboss HF2010. Szigorúan nézve csak ez a fejes felelne meg legjobban az elvárásaidnak. Ár/érték arányban elég jó, de a feltételek szerint belefér magasabb ár is, így "hangban" is van jobb választás. Sajnos vezetéke nem cserélhető.
    - Sennheiser HD559, 5-ös sorozat legkisebb, legsötétebb és legmegosztóbb hangzású fejese. Sajnos nem hallottam, de leírások alapján nem is sietek vásárolni.
    - Philips SHP9600-as, lehet kicsit túl nagy méretű, de jó választás lehet. Egyetlen "hátránya", hogy időnként európai amazonról olcsóbban hozzá lehet jutni X2HR-hez, ami az akciós árért azért egy racionálisabb döntés
    - Fidelio X2HR, nagy első ránézésre, de egyébként kis fejre is kényelmes (kisfiaim által is tesztelve). Sajnos csak külföldről, vagy használtan beszerezhető, cserébe most qrv@ drága is, de pár havonta 90-100€-ra le szokták árazni.
    - Grado SR60X, feltételeidnek nem felel meg "gyárilag", mivel supra. Hátránya, hogy ennek sem cserélhető a vezetéke, viszont szerintem az összes közül a "legcsajosabb" lenne.
    - Csak a teljesesség kedvéért megemlíteném a Beyerdynamic DT990pro-t, de az a megjelölt áron felül van, és erősítő azért erősen javasolt lenne hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák