Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz szaki58 #103064 üzenetére

    Új értesülés! Zoltán egy másik fejlesztővel össze fogva készített egy érdekes újítást. Bassz reflex cső!!! Ceruza vékonyságú, a párnában, és 40 Hz-re hangolva. Huh. Ha ez be jön, akkor már semmi kívánalmam nincs!

    Én elégedett voltam a Soltanus mélyeinek a mennyiségével és minőségével, szerintem pont eltalálták az ízlésemet, a Susvaránál volt nekem kicsit sok, elterelte az ember figyelmét a zene többi részétől. De mindenképp érdekes fejlesztés, van aki több mélyt akar, néha jó az.

    #103055: Igen, jobban szerepelt volna. A Susvara köztudottan háklis a meghajtásra, tehát letoltobeze által említett cuccosok szebb, jobb hangot csaltak volna ki a Susvarából, ez szinte biztos.
    A kérdés az hogy mekkora ráfordítással kaptunk volna jobb hangot, és az (a Soltanushoz képest) mennyivel lett volna jobb, ha jobb lett volna. Ki tudja? Ár/érték arány.

    Hát igen, említették itt a Hifiman EF1000-est (az árának csak az nézzen utána, akinél a szívroham kockázata nem áll fenn), ami a Susvara saját erősítője. Ahhoz képest a Soltanus saját erősítője szinte baráti áron van. És még így sem biztos hogy jobb lenne a Susvara.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák