Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz Ba cy lus #104998 üzenetére

    Azt nem próbáltam vele, mert már a Zen Dackal sem jött be, egyszerűen nem volt kedvem hallgatni. Viszont a HD650 a Zen Dackról is legalább annyit kér, mint a Hifiman (ha jól emlékszem a poti állásra). Grado itt már már leugrana a fejemről :)
    Mondjuk az is játszik, hogy a természetessége miatt nem is tűnik fel, hogy milyen hangosan szól és lehet, hogy élből feljebb is tekerem :)

    Egyébként a Zen DacV2-ről meghallgatva kicsit határozottabbak a mélyek, de szerintem nem érik el a Grado minőségét, ezzel együtt én abszolut jónak mondanám és mélyebbre is megy szerintem. A fúvós hangszerek nagyon szépen, természetesen szólalnak meg számomra, ahogy az ének is jól hangzik. Nagyzenekarnál kicsit hiányzik, hogy a mélyeket úgy izomból odaverje, amikor minden egyszerre szól, ez lehet az erősítő gyengéje is, de hát ugyanazen a cuccon hallgatom a többi fejest is. Amúgy jó hangulatot hoz, élvezem vele a zenét, van egy kellemes természetessége. Nem is szedi szét a zenét, mint a Hifiman, nekem ez tetszik.
    Ami nagyon nagyon teszik, hogy Jean Michel Jarre-nak nagyon jó atmoszférát teremt, tényleg bevonz az élmény, ezt nagyon jól csinálja. Emlékeztet arra az élményre, amit a Senhheiser HE1 csinált non plus ultra.
    Nálam végállomás fejesnek is simán jó lenne, bár hallottam HD8xx -et is, tudom, hogy van még feljebb ezen a vonalon.

    Szerk: levettem a fejemről és bár a fejpárna össze van rogyva benne, de azért kicsit aggasztó hogy hatalmas, jól kitapintható árkokat vágott a fejemre....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák