Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Kipróbáltam a DT770 "paper towel mod"-ot, ami annyit tesz, hogy egy kétrétegű papírtörlőből kivágott korongot a driver elé, a szivacs alá kell tenni. Elméletileg van egy jól meghatározott papírtörlő, ami "bizonyítottan jó", míg mások nem, de emiatt nyilván nem rendeltem amazonról egy itthon nem kapható törlőt. Vagy ezért vagy ettől függetlenül, nem voltam elégedett a végeredménnyel:
    A hang kicsit változott: A mély mindenképp kapott egy hangsúlyt és bármi ami túl sok lehetett, az vissza lett fogva, de őszintén szólva nem tudnám megmondani, hogy jobb lett e vagy rosszabb, inkább utóbbi fele hajlok. Valójában azt gondolom, hogy többet változtat az élményen a módosítás tudata és nekem a kétely, hogy "biztos nem lett ettől rosszabb?" valamennyire mételyezte az élményt, most kivettem a papírt és teljesen jó, kicsit talán jobb, de mondom, ez simán lehet csak képzelt.

    Konklúzió: Aki unatkozik és akar játszani, annak hajrá, de valójában szerintem nincs értelme foglalkozni ezzel. Ez a fejes ilyen, akinek nem felel meg, az váltson, nem neki való. ¯\_(ツ)_/¯

    Bevallom, jó ideje a 770 az egyetlen fejesem és kicsit meguntam (annak ellenére, hogy szinte csak a Yincrow X6-ot hallgatom, ami mint kiderült nem csak a meghajtásra igénytelen, de a zene minőségére is jóval igénytelenebb: találtam pár olyan zenét, ami a minősége miatt a 770-en szarul szól, az az X6-on meg adja. Nagyon megengedő tud lenni, mintha a szemetet arannyá varázsolná.). Ha lesz pénzem veszek valami nyitott cuccot (400i hmmm, esetleg egy fidelio-t? 58x/6xx is jöhetne), mert már nagyon hiányzik az újdonságból fakadó zenei élvezet. :D

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák