Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meroly

    veterán

    válasz KilgoreTrout #18498 üzenetére

    Rágugliztam és a groupamanal sokaknak ilyen indokkal utasították el a kárkifizetést. Úgy látszik erre játszanak direkt, mert ahogy látszik is a lenti pontokból én szerződéskötéskor tuti nem gondolok ilyenre.

    (#18499) LuckyL:

    Kiegészítő Balesetbiztosítás Különös Feltételeinek 1. pontja szerint, biztosított:
    a. az alapbiztosítások kötvényén biztosítottként feltüntetett természetes személy, valamint
    b. az alapbiztosítások kockázatviselési helyén állandó lakhellyel rendelkező és a kötvényen megnevezett biztosítottal életvitelszerűen együtt élő természetes személyek, továbbá
    c. a nem állandó lakott épületre vonatkozó alapbiztosítások kötvényén biztosítottként megnevezett természetes személy és azok a természetes személyek, akik a biztosított állandó lakhelyén a természetes személy biztosítottal életvitelszerűen együtt élnek.

    (#18501) asdf_:
    GB524 jelű Lakásbiztosítás - 2016-ban kötöttem.
    Na igen én pont ezen "szerencsések" közé tartozom, de úgy látszik anyira egyedi az eset, hogy a groupama nem képes felfogni. Mondtam az ügyintézőnek jövőre a bahamákon veszek egy nyaralót, úgyhogy az lesz a lakcímkártyámon, de hogy biztosítást nem náluk kötök az tuti :DDD

    Egyébként Genertel hatamlas jó biztosítónak tűnik. Mindenben a legolcsóbb (nekem lakás, autó, baleset) és 5 napon belül úgy fizettek, hogy a bejelentett kárra még egy emailt se írtak, már épp reklamálni akartam, hogy valami automatikus üzenet jöhetne, erre megjött a pénz ;]És nem 10ezer forintos volt.

    [ Szerkesztve ]

    Impossible is nothing

Új hozzászólás Aktív témák