Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • centerweb

    csendes tag

    válasz Algieba #8504 üzenetére

    Ezekkel mind tisztába vagyok, már egyébként le van mondva a dolog, mert csak egy rövid időszakra kellett, ahol semmilyen formában nem lett volna lehetőségem a netet elérni ilyen formában, de így 800 Ft-ért megérte arra az időre. Meg ezt le lehet mondani, amikor akarod.

    Túlforgalmazási díj nincs, tehát elvileg még több is lehetett volna. De azt hogy miért ment az eredeti sebességével a korlát elérés után, azóta sem tudom. Semmilyen más csomag nincs, és nem si volt megrendelve a telefonra, az Internet Start-ot meg lemondtam (többször is, mert paranoiás voltam, nehogy aztán százezres telefonszámlákat kelljen fizetni), úgyhogy amiatt szvsz. nem lehetett.

    Idézet máshonnan:
    - MobilWeb Basic! 800FT/hó és ezért 13MB full sebességű internet elérést kapunk. Ez után 9,6kbit-re korlátozzák a sávszélt, viszont NEM FIZETEK a túlforgalomért. Jó tudom nem gyors de korlátlan és mindössze 800Ft?
    ( ezt pedig csak zárójelben jegyezném meg, hogy az **én iphone 3g-m 13MB adatforgalom után 3G hálózaton 1-2Mbit között mozgat adatot. Ami azt jelenti emberek hogy 800Ft-ért korlátlan, full 3G netem van. A szkeptikusok kedvéért elmondom, hogy felhívtam a kedves 1270-es vodafone ügyfélszolgálatot, hogy meséljék már el nekem, miért is van az, hogy rég túlléptem a 13megát és 2,5Mbit-es 3G lefedettségem van Bp-en???? :) )Erre válasz:
    ,,Önnek jó készüléke van” <—— eskü! Nem akartam hinni a fülemnek, de ez van hölgyeim és uraim! Megkérdeztem azt is, hogy ugye nem kell nekem ezért bármi plusz pénzt fizetni és VÁLASZ: NEM!
    Akkor köszönöm szépen a segítséget, a viszont hallásra!
    Szóval aki jó netet akar az legyen Vodafone-os! :)
    ** ez az én esetemben történt, nem tudom másnak hogy műxik, szval nálam nincs korlátozás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák