Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Octopus21

    aktív tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket szeretném kérni. Eléggé meg vagyok ijedve:S
    Van egy MSI EX623X notebookom. A jelenség az volt, hogy amikor nem akksival használtam, hanem hálózati kábellel, akkor néha egy kisebb mozdításnál kikapcsolt a gép. Próbáltam mozgatni, hogy melyik az a pozíció, amiben nem kapcsol ki, de egy idő után már semmi nem segített, sőt szinte be sem tudtam kapcsolni. Tegnap faterommal nekiálltunk megnézni és kiderült, hogy ahová csatlakozik a 220-as kábel ott elég durván mozog a kis középső pöcök "apa". Szétszedtük a gépet, levettem a processor hűtőt, hogy jobban lássunk és láttuk is, hogy az a kis tartó műanyag el van törve, és minden bedugással benyomódott az a kis pöcök és ott megszűnhetett az érintkezés. Megragasztottuk a műanyagot, meg egy kis cint is forrasztottunk a pöcök hátsó részére, és sajnos most egyáltalán nem kapcsol be a gép, szal nem találtuk el a dolgokat:(

    Mit tudok most csinálni szerintetek? Helyre lehet ezt hozni még valahogy?

    Másik problémám:
    Már régóta rosszalkodik a Wifi a gépben. Szobámban van a router és többnyire ott használom a gépet is és gond nélkül csatlakozik és tudok netezni. Nade abban a pillanatban, ahogy elhagyom a géppel a szobámat, megszűnik a net, sőt a win7 azt írja, ha kapcsolódni akarok, hogy windows was unable to connect, vagy valami hasonlót. Van még két gép a lakásban és mindkettő távolabbi szobákból simán kapcsolódik.
    Mi lehet a gond? MIndent kipróbáltam már: driver frissítés, win ujratelepítés, vadi zsír router, automata/ fix IP cím, jelszó/jelszó nélkül stb.

    Köszi előre is a segítséget.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák