Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k.

    őstag

    válasz TasiA #12145 üzenetére

    Ó bázd, én hülye. Szal 1,4 Ecotec 90LE. 2003as a kocsi.

    Jah és:
    Van rá esély, hogy jövőre jön hozzánk egy agila. A helyzet az, hogy van anyunak egy VW poloja. van benne 50e km viszonylag felszerelt-comfortline- szóval fasza. Csak épp 8 éves, kurvadrága hozzá minden-vw ugye- és már meguntuk pöppet-mondjuk ez nyom kökemény 1%ot deazé:D-.
    Namost anya Suzukit nem szeretne. Az ok prózai: Nagy az értékvesztése, nagyon nagy. Az agila, ugyan ugyanaz de mégis jóval kisebb az értékvesztése, plusz a villámos márka logója van rajta amit mindannyian nagyon szeretünk. ÚJat nem vennénk, 1-2 évesen max 30e kmel lehet nagyon szépeket találni. A polo egyébként saccra ér úgy 1,5-1,6 millát-brutál az értéktartása- tehát olyan 6-700 ezer FT-nyi hitelt kellene rá majd felvenni, ami nem is lenne rossz-havi 15-20 ropi 5 évre- mivel a kocsira a cuccok annyival olcsobbak lennének-az adók főleg- hogy bőven megérné az a havi plusz 10 ropi az új auto érzést:)
    Valami ilyesmire gondoljatok:
    [link]
    Az zavar csak, hogy 4 légzsákos kellene, talán lesz jövőre-hosszú idő az még. Újonnan nem éri meg a kocsi viszont 1-2 évesen annál inkább!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák