Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz ro_bert17 #33910 üzenetére

    A hétégén viszonylag többet autóztam az autóval. Azt hiszem kb. 8 fok volt a külső hőmérséklet és tulajdonképp elég gyorsan bemelegedett az autó, bár nem tűnt gatyarohasztónak a meleg. (valószínűleg csak viszonyítási alap gond lehet, vagyis bízom benne).
    Olvasom közben hogy a párásodásról is írtok. Nálam is az átlagostól sokkal jobban párásodik. A klíma bekapcsolása valóban pikk-pakk leviszi, hiszen száraz levegőt kezd befújni. A hétvégén elég jól megtakarítottam az autót. Olvastam valahol amit itt is érintettetek, hogy a szélvédő alatt hajlamos összegyűlni pl. nedves falevél amitől nedves lesz a pollenszűrő. A hétvégén ebből szedtem ki, úgy tűnik javult valamennyit a helyzet. Vettem páramentesítő folyadékot is, kíváncsi leszek mennyire fog működni.

    Egyébként 97-es az enyém, a nyugdíjas volt főnököm volt a tulajdonosa. 115000km van benne. Garantáltan, mert évek óta ismerem az autót.
    De ez tényleg nem sokat jelent, max. a hátsó üléspad érintetlennek tűnik, meg hasonló. Ettől ez még egy idős, és használt autó.
    Eddig egy kb. ugyanennyit futott focust meg egy fabiát használtam. Mindhárom autó teljesen más kategória, tudni kell helyén kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák