Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    válasz haddent #40057 üzenetére

    "Szerintem iszonyú kényelmetlen, hogy kulcs/gyújtás nélkül nem lehet bekapcsolni? "

    Gyújtáskapcsolótól (vagy beállítástól - ezt nemtudom) függ, mikor nekem cserélték kérdezték hogy szeretném. Én úgy kértem, hogy ha kihúzod a kulcsot minden elektromos fogyasztó szűnjön meg létezni, a rádiót ne tudd bekapcsolni - ezzel elkerülvén olyan anomáliát hogy magától bekapcsol a rádió utána reggel meg nem indul a verda - amíg a kulcs benne van megy. Ha kihúzod a kulcsot kattan egyet a zárbetét és kikapcsol a rádió.
    Mondom lehet úgy hogy a rádió kulcs nélkül bekapcsol csak én abban nem bízom :)

    (#40058) Ablakos
    Nekem egy Blaupunkt 420BT fejem van, én is kékfogat használok. Tökéletesen lehet vele telefonálni, van amikor csodálkoznak hogy kocsiban ülök mert nem is veszik észre, tegnap pl mind a 4 ablak le volt engedve 50-el mentem és simán telefonáltam.BT egyből kapcsolódik, egyszerre több telefont is tud kezelni. Névjegyzéket fel lehet másolni a fejegységre, annyi negativumot tudok mondani, hogy az ékezetes neveket nem szereti (ahol ékezet van oda csillagot tesz) illetve hivásnál valamiért a nyomorult számot ir ki nem nevet :W
    Én egy HTC One M7-el használom de eddig mindenki tudott rá csatlakozni, pl tök kényelmes mikor "úúúú mutatok egy számot" mondom ok kapcsold be a kékfogat, csatlakozik a fejhez, és a kocsi hangszóróin szól a zene nem a telefonon :) Meg én a navit is szeretem úgy használni hogy szól a zene, és mikor mondja hogy "következő lehetőségnél forduljon..." akkor lehalkitja a zenét, mondja a navi majd zenét visszahangosítja. HA meg telefonálsz akkor halkan mondja merre menjél. Számomra a legkirályabb dolog.
    Ja azt hozzáteszem hogy nem vezettem ki neki külső mikrofont, én az előlapon lévő gyárit használom, feleslegesnek találtam plusz bekábelezni - egyébként kivezetés van a fejen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák