Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwire

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne pár apróság, amit megcsináltatnék a kocsin (Opel Astra G), de a munkába járáshoz elengedhetetlen a kocsi, meg hétvégén a hazautazáshoz és nem tudom, hogy mennyi idő lenne ezeket megcsinálni:
    -központi zár (jelenleg a vezetőoldali ajtó és a csomagtartó működik együtt, a többit manuálisan kell)
    - klímával nincs valami rendben, nem érzem, hogy tudna hűteni. Remélem csak töltetni kell. (Vagy mennyi idő múlva kellene hideget fújnia? Fél perc nem elég lenne, hogy érezhetően hűvösebb?)
    - A rádió nekem az alsó rekeszben van, a felső van kialakítva tárolórekesznek, szeretném vissza ugyanúgy, mint ahogy gyárilag lenne.)
    - Egy darab kulccsal lehessen indítani, nyitni (jelenleg van egy indítókulcs, és egy távirányítós nyitókulcs, amiben szerintem ha elemet is cserélnék, nem lenne jó, mert a forrasztás el van válva) és a csomagtartóhoz meg egyik kulcs sem jó. Lényeg, hogy menjen a központi zár, távirányítással is, és ezzel a kulccsal lehessen indítani, meg csomagtartót is nyitni.
    - Az ablaktörlő lapát nem megy lassúba, csak közepes vagy gyorsba és a jobb ablakmosófolyadékspriccoló nem tud mosófolyadékot spriccolni. Meg a hátsó sem.

    Előre is köszönöm a segítségeket :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák