Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nickhole

    csendes tag

    válasz mezis #14202 üzenetére

    Wifivel is persze, de először a kábeleset próbáltam. Gondolván, ha alapból kábellel nem tudok netezni, hogyan is gondolhatnám hogy wifivel menni fog.

    Én vagyok az aki eddig a wifis fórumba írt itt prohardveren. Komolyan már egy csomót utána olvastam neten. És sokan írják, hogy win7-el nehezen neteznek. Bár azért nem sokat értek az informatikához.

    Na most az a helyzet, hogy otthon nálunk múlt héten kötötték be a neten egy hozzáértő ember. Én viszont nem voltam ott, hogy lássam mit csinál. Tesóm szerint routeren IP cím alapján szűrünk otthon.
    De komolyan, hogy lehet az hogy kábellel nincs netem? Eddig XP-m volt és működött kábellel is és wifivel is. Csak a MAC alapján szűrünk ezt be is írtam akkor a routernél a megfelelő helyre és volt is netem. Viszont elromlott a gépem és vennem kellett egy újat ezen viszont már win7-van. Ugyanúgy próbáltam beállítani a wifit, viszont nem ismeri fel a hálózatot.

    Minden új rajta driverek pl amik a netezéshez kellenek. De nem is lehet baja a gépemnek, hiszen otthon tudok netezni, csak az albiban nem. :(((

    [ Szerkesztve ]

    A routeren netezők soha nem adják fel, akik feladják sohasem neteznek

Új hozzászólás Aktív témák