Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    1. Szeretnék ingyenes tárhelyekre magas sávszélességgel feltölteni (500MB/s-1GB/s) úgy is, ha egy gyenge adsl-em van. Ez gondolom csak úgy oldható meg, ha a feltöltendő tartalmat már a bérelt távoli elérésű szerverre/tárhelyre tölteném le (?) Vagy megoldható saját vinyómról is?
    2. Illetve ha már bérelnék valamiféle szervert, akkor időnként szeretnék azon keresztül netezni, hogy mindig más legyen az IP címem (sajnos LAN-on keresztül kapom most a netet fix IP-vel).
    3. Vagy esetleg szeretnék pár programot feltelepíteni és 24/7 futtatni, hogy ne a gépnek kelljen állandóan menni.

    Mindezt seedserverrel vagy vps-el lehet megoldani (vagy valami mással)?
    4. Bármilyen programokat feltelepíthetek a távoli elérésű vinyóra?

    Még valamit nem értek: egy angol srác mesélte, hogy vps segítségével 1gb/s-es sebességgel tölt fel egy ingyenes tárhelyre. De többen panaszkodtak, köztük én is, hogy ugyanarra a tárhelyre a saját gépemről, saját netemmel nem tudok feltölteni a teljes sávszélességemmel, csak a töredékével, mert halálra terhelt ez az ingyenes tárhely. (1.2MB/s helyett ilyen 50-100kbyte/s-el tudok). Akkor hogy lehet, hogy a srác vps-el meg vígan töltöget felfelé 1gb/s-el? Hisz ilyenkor a fogadó félnél van a gond, és azon a vps vajmi keveset segít, nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák