Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr-Pamacs

    senior tag

    válasz kali #14781 üzenetére

    Nem csak a wifi dobál le hanem a kábeles is (egyik gép így van rajta). Firmware-t frissítettem, semmi. Ha kimarad a router akkor teljesen jó a net. Felkapcsolódik kb 3-4 mp alatt és utána még kb 3-4 mp mire lesz net rendesen. Router esetén ez perceket is időbe vesz, és bár úgy jelzi hogy minden rendben, új IP-t is kapok, mégsem megy a net. Resetelni már reseteltem a hátul lévő gombbal, ez sem segített. A router logban nincs semmi warning vagy error.

    Jó lenne kipróbálni úgy hogy az 1-es számú géppel megosztom a netet a router felé, a 2-es számú géphez meg wifi-n megy a net. Így ha a 2-esen meghal valamikor a net és az egyesen nem, akkor biztosan a router a ludas és megy vissza garanciába. Csak az a baj hogy nem tudom hogy kell beállítani a routert/és az 1-es gépet h megossza a netet.
    Annyit tudok biztosra h: 1-es gépbe be a net, innen át a router egyik LAN portjára, routerben DHCP kikapcsolása. De hogy a gépen h kell normálisan megosztani a netet és h a routerben a WAN beállításoknál dynamic vagy static beállítás kell és h itt milyen IP-ket kell megadni azt nem tudom. :S Ebben kéne egy kis segítség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák