Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubek-Einste

    Topikgazda

    válasz Bigmasterl #37311 üzenetére

    Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
    Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4/5 GHz-s csatorna képről.
    Az SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?

    Egy N150-es linken, környezeti viszonyoktól függően, max 40-50 Mbps tud átmenni, egy N300-ason ez az érték 80-100 Mbps de a panelos környezetben kiszámíttathatatlan és megjósolhatatlan mennyi lesz.
    Mindkét router gyenge a teljes sebesség kábeles átvitelére is így egy gigabites portokkal rendelkező típus kellene ha tényleg ki is akarnád használni az előfizetett sebességet.

    Utánaolvasva a dolognak találtam olyan lehetőséget hogy az egyik router wireless acces pointnak állítható be és az szórja a további jelet a lefedettség érdekében. Ehez segítséget kérnék hogy hogy lehet beállítani a második routert!
    Kétféle megoldás is van:
    1; A Tenda az elsődleges eszköz akkor az Asus lesz AP módban, mivel gyári firmware-ben van dedikált AP mód így az admin felületen az Adminisztráció/Üzemmód menüpont alatt kell beállítani.
    2; Az Asus az elsődleges eszköz akkor a Tende lesz AP módban, mivel nincsen dedikált AP mód benne így így kell beállítani.

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák