Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz tibcsiworld #54019 üzenetére

    Belépsz a menübe, ahol forrás, youtube, netflix, stb. van. Ott lesz a dlna, Windows-on elvileg simán kell mennie, linux szerveren macerásabb. Az, hogy látja a modemet a tv, nem jelent semmit, működik, ennyi. Van a modemen usb, de az frissítésre jó csak legtöbbször, hdd-t nem tudsz rákötni. Külső hdd nem tudom hogy van, de elvileg az a második legnépszerűbb, konnektorba, netre, és kész.
    Windows-os pc bekapcs, kiválasztod a mappát, megosztás, kész. Úgy keresd, hogy hálózati meghajtó azt hiszem. A sajátgépben meg kell hogy jelenjen úgy, mint a modem. Akkor a tv is látja elvileg.
    Ha nem, akkor van pár helyen pár opció, amit be kell kapcsolni. Nem vészes, beírod Google-be hogy dlna megosztás, és dobja a találatokat, egyszerű viszonylag.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák