Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz CollectoR #1548 üzenetére

    Na de várjál már. Ha két számlád van 1 kártyával, azt olyan nagyon nem csípik a bankok tudomásom szerint. Mert ha azzal az egy kártyával fizetsz, akkor mégis melyik számlát terheljék a kettő közül?

    Az már jóval gyakoribb eset, hogy 1 számla több kártyával (társkártyák pl. családtagoknak, céges csoportoknak stb..) Vagy több számla, de akkor típustól függően mindhez külön-külön kártya. Pl. egy megtakarítási számlához nem sűrűn kell kártya. :)

    Viszont ha devizaszámlád is van, ahhoz kellett hogy kapj még egy kártyát. Ha meg nem igényeltél, akkor minek a devizaszámla? :D

    Mellesleg szerintem pusztán a konverzió elkerülése miatt felesleges devizaszámlát nyitni, hiszen az csak akkor éri meg, ha mondjuk külföldről euróban, dollárban kapod a fizut.

    Ha viszont alapból nem eurót kapsz vhonnan, akkor felesleges ezért devizaszámlát fenntartani, hiszen úgy is buksz pár(száz, ezer) forintot a konverzió miatt így vagy úgy.

    A 4 jegyű kód meg az 530 Ft-os terhelés közleményében lesz. Banktól függően változik. Nálam zároláskor (vagyis a fizetés pillanatában) már látszott a közlemény, sőt sms is jött róla, tehát nekem ez kb. 3 perces procedúra volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák