Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Segítsetek légyszíves ebay-es paypalos fizetéssel kapcsolatban, mert a guta mindjárt megüt már tőle.

    Szóval múlt héten szerdán regisztráltam az ebay re is meg a paypalra is. Nem dombornyomott a kártyám, így azzal nem tudok fizetni. Paypalon hozzáadtam a számlámat, megkaptam a próba fizetést a paypalytól a kóddal, hitelesítettem vele a paypal accountomat, minden pipa zöld, minden hiteles, minden frankó. Ebay en hozzá rendeletem a paypal accountot, az is elfogadva, hitelesítve van, minden frankó ott is.

    Kiválasztottam hát pár terméket, amit venni akarok. Mindegyik paypal os fizetést is elfogad, azonnali fizetésesek, szóval nem aukciósok. Beteszem a kosárba, megyek, hogy fizetés. Kiválasztom a paypal opciót és feljön egy kis paypalos ablak, hogy jelentkezzek be a paypal accountommal. Ezt megteszem és akkor a bejelentkezés után a paypal ablakban megjelenik, hogy adjak hozzá vagy bankszámlát vagy bankkártyát.

    Ezt már alapból nem értem, mert a paypalon már ugye ezeket megtettem és mint írtam minden hitelesítve is van. De ok, beírtam megint az IBAN t meg a születési dátumomat, megyek a továbbra erre forog a kis várakozós, feldolgozós gombóc vagy mi, majd kiírja, hogy ez a bankszámla már szerepel az accountomban....és mondom akkor most mi a szart csináljak? Na ezt vagy 100 szor eljátszottam, kértem segítséget is mástól, de ilyennel még senki nem találkozott. Erre 1 nappal később kaptam egy mailt, hogy mi a megrendelésem és az e-mailben volt egy "fizessen most gomb" is. Rámegyek visszavitt megint az ebayre a fizetéshez, rámegyek, megint, hogy paypal és ugyan ez a játék.

    Tegnap 2 terméket az 5 böl sikerült valahogy megrendelnem, de másik 3 at nem akartam mert mondom, nem tudom, hogy hétvégén nem dolgozták fel vagy késve dolgozzák fel vagy mi van. Ma néztem, hogy a paypalon is levonták a két termék árát, meg kaptam emailt az ebaytől, hogy továbbítva a megrendelés, mikor szállítják....mondom minden zsír....akkor megrendelem a maradék 3 at is. Erre most ugyan az van megint mint múltkor, csak annyi változással, hogy bankszámlát már nem is adhatok meg csak azt írja adjam meg a kártyám adatait.................

    Valaki segítsen légyszi, mert lassan felrobbanok...de előtte őket is felrobbantom :W :)

Új hozzászólás Aktív témák