Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz pakriksz #17476 üzenetére

    Nyilván a konverzió miatt csinálják, ez nem is kérdés. Amúgy nálam furcsa mód amerikai számlára is van opció:

    Kár hogy nincs amerikai számlám. :D Bár ahhoz nem kér nevet, ergo lehet hogy bármilyen számlára ki tudnék utalni.

    Az hogy nem tudsz bankszámlát csak úgy hozzáadni szintén nem véletlen. Pár hónapja én is szívtam vele egy sort, majd némi levélváltás után az ügyfélszolgálat kikapcsolta a kamu hibaüzenetes "védelmet", mely után azonnal hozzá tudtam adni a számlámat. Állítólag ennek biztonsági okai vannak, de szerintem valószínűbb, hogy egyszerűen nem szeretnék, hogy elvidd tőlük a pénzedet.

    Egy szó mint száz, masszívan sápol a PayPal, különösen az USA-n kívül. Ugyebár nincs komoly konkurencia, így kvázi azt csinálnak amit akarnak. Mondjuk utalásra már ott a TransferWise. Hátha felfejlődnek és később kicsit megszorongatják a töküket.

    Btw, egy ismerősömnek van Payoneer kártyája, és kb. úgy szidja őket mint te a PayPal-t. Amerikai dollárban van a számla, és úgy is kapja rá a pénzt. A ráérkező összegből kapásból lejön 1%, illetve asszem a középárfolyamhoz képest valami 4-5%-kal rosszabbul váltják forintra a felvett összeget, ami nem kevés. Amikor dollárban, azaz a számla devizanemében vásárolt, akkor valami 2,5%-kal magasabb összeget vontak le mint amennyibe maga a cucc került. Ezek alapján furcsállom, hogy te elégedett vagy velük...

    Amúgy német Payoneer kártyához nem kell német lakcím? Anno amikor az ismerősömnek csináltuk a regisztrációt kértek mindenféle papírokat.

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák