Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz St3ven #32883 üzenetére

    Amit idéztél az 2016-07-23-i bejegyzés volt. Most azért már eltelt néhány hónap azóta.
    Akkor arról van most szó, hogy van egy €-os bankszámlád, amelyhez adtak egy Maestro €-os kártyát és erre a bankszámlára €-ban megy pénz, nem te töltögeted fel magyar forintos bankszámláról forintot €-ra konvertálva?

    Én csak a PayPal szerződési feltételeit idéztem, idézem akkor amikor azt írom, hogy magyar regisztrációhoz a saját nevünkön és címünkön lévő magyar forintos bankszámla és magyar bankkártya adható hozzá.
    Amikor kérik igazolni a bankkártya tulajdonlást akkor a PayPal-on megadott lakcímnek, névnek egyezni kell a bankkártya szerződésben megadott adatokkal. Ha ezek a feltételek adottak akkor elméletben működhet.
    Az hogy az adott bank miként számolja el a külföldön történő vásárlásokat az adott kártyával az szintén vizsgálandó.
    Az is hogy a kártyatársaság miként számolja el a vásárlást.
    Sem megerősíteni, sem cáfolni jelen pillanatban én nem tudom.

    Fizikailag hozzáadhatsz bármely kártyát -a Maestro még a külföldi kibocsájtók esetén és rendelkezik a hibás azonosítási hibával- aztán majd látod hogy miként vonják le.
    Ha te megcsinálod és egy vásárlás után egyértelművé válik, hogy ez lehetséges, akkor természetesen az eddigi ismereteimet tudom én is módosítani az új helyzetnek megfelelően. Az elmúlt időszakban több változás is volt náluk így természetesen lehetnek változások.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák