Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz ivanana #34134 üzenetére

    Igen úgy van, amíg kezdő eladó vagy addig így működik, 21 napig pihen a pénz, ezzel biztosítják a vevőknek a vásárlási védelem fedezetét. Viszont ha megfelelsz a megbízható eladó kritériumoknak, akkor meg fog szűnni ez a korlátozás.
    A Vatera esetén sajnálatos módon üzleti fiók létrehozását engedik, holott pénz fogadáshoz elegendő az alap, a személyes, premier fiók.
    Az üzleti fiók nem magánszemélynek van kitalálva, kellenek a vállalkozási adatok is. Így minimum egyéni vállalkozónak ajánlott.
    Ha üzleti akkor viszont nincs a 21 nap, de bankszámlaszám megadása kötelező, így bármikor be tudják hajtani az esetleges visszafizetni valót.
    Tapasztalatom: személy szerint a jelenlegi feltételekkel nem javaslom a Vaterán a PayPal fizetési mód aktiválását. Minek? A vevők még a bankiutalásban sem bíznak, pedig ott is simán vissza tudja követelni a pénzt, ráadásul egyértelműen elérhető a számlaszám alapján a tulajdonosa. A hatóságoknak legalábbis.
    Vatera esetén meg bármi nyűgje van, azonnal zárolják a pénzt és néhány vevő bizony "figyelmetlenül" vásárol, gyorsan meggondolja magát mégsem kell neki és azt hiszi hogy vonatkoznak a bolti vásárlás fogyasztóvédelmi szabályai a Vaterás vásárlásra és könnyen a PayPal-hoz fordul. Még akkor is amikor nincs igaza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák