Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K6000

    tag

    válasz V/ #37567 üzenetére

    Nem vagy az ügyfelük mert te nem regisztráltál. Így jelezheted hogy visszaéltek azzal és nem te voltál:

    Hogyan? Sajnos a kapott e-mail ezt nem részletezi :(
    Ha erre gondolsz: Ha kérdése lenne, vagy további segítségre szorul, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az valóban egy link de be kell jelentkeznem ha akarok valamit.

    Az első alkalommal miért nem jelezted hogy nem te voltál?
    Megvan az első e-mail (most néztem meg). A következő a tartalma:

    Ne felejtse el megerősíteni e-mail-címét

    Ne feledje, a PayPallal biztonságban vásárolhat, küldhet pénzt családjának vagy ismerőseinek, adományozhat alapítványoknak. Már majdnem elkészült. E-mail-címe megerősítésével tudja igazolni, hogy valóban Ön a számla jogos tulajdonosa.

    Saját e-mail-cím megerősítése (Itt egy link amivel meg tudom erősíteni, hogy ez valóban hozzám tartozik)

    Gyakorlatilag ennyi. Az első sorban van egy név ami nem az én nevem.

    Nem derül ki hogyan, és mi módon kellene jeleznem, hogy nem én vagyok!

    A GDPR úgy jön a képbe, hogy a kapott e-mailnek tartalmaznia kell (már a legelső esetben is!) minden olyan szükséges adatot és információt ami szükséges az adataim törléséhez és elfeledtetéséhez! Még akkor is ha azt más (akár jogszerütlenül) személy vagy programon keresztül jutott a PayPal-hoz.
    Az meg nem opció, hogy lépjek be (nem akarok) fogadjak el mindenféle ASZF-et (nem akarok) hogy töröltetni tudjam magam. Nonszensz, hogy meg kell erősítenem az adataimat (amik nem is az én adataim) ahhoz, hogy töröltetni tudjam magam (aki nem is én vagyok).

    Én csak annyit szeretnék, hogy az e-mail címem (és akkor az egyszerűség kedvéért tekintsünk el attól, hogyan került a PayPal-hoz) a GDPR törlés és elfeledtetés jogommal élve eltűnjön a PayPal rendszeréből! És ehhez ne kelljen már beregisztrálnom a PayPal-hoz!!!

    ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Új hozzászólás Aktív témák