Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomate

    veterán

    Ma regeltem Paypall-re (personal) mert szeretnék venni egy cuccost ebayről. (69USD)
    Szóval beregeltem, hozzáadtam a bankszámlámat, le is emelte a drágám a 400Ft+1dodót. A 400Ft-ot már jóvá is írta az accountomon, a megerősítő 4 jegyű kódot beírtam, az 1 dollárt meg majd visszakapom nemde?
    -Van még valami teendő?
    -A profil menübe van az Add/Edit email, Bank account, credit card és sreet adress. A Bank accounton kívül itt minden jó, minden ki van töltve.
    -A bank accountot is töltsem ki? Az minek kell? Ez kéri itt nekem az account numbert. Ez a Belföldi forint átutalási számla lesz?
    -Ha vásárolni akarok elég ha a bankszámlámon rajta van a pénz a paypal majd leemeli onnan nemes egyszerűséggel mint a 400Ft-ot a validáláshoz?
    -Nem veszélyes, hogy csak úgy emelgetheti le a pénzem a kártyáról? Nem kér semmilyen megerősítést SMS vagy ilyesmi formában?
    Amúgy Raiffeisenes vagyok.

    Van ez a figyelmeztetés paypall alján:

    Ez arra vonatkozik, hogyha én unicreditből akarom feltölteni a kártyát akkor be kell sétálnom az unicreditbe, ki kell töltenem a formanyomtatványt és csak úgy lehet? Viszont erre nekem nincs szükségem mert hozzárendeltem a bankszámlámat az accounthoz. Nemde?

    Némely kérdésre magam is sejtem, hogy tök egyszerű a válasz, de nem vagyok biztos benne. Alaposan ki akarom ismerni a dolgot azért. Mégsem babra megy a játék. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák