Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz cocka #41080 üzenetére

    Nem kell a PayPal-al semmit sem rendezni, nem bank.
    És keverik a dolgokat, a pénzkiküldési bankszámlaszám megadása vagy finanszírozási forrás bankszámlaszám hozzárendelése eltérő dolog, itt a lényeg:
    A SEPA az Európai Közösség és az európai bankszektor kezdeményezése, amelynek célja, hogy hatékonyabban lehessen tranzakciókat lebonyolítani az Európai Unión belül. Amennyiben az Ön bejegyzett lakhelye Cipruson, Észtországban, Görögországban, Írországban, Lettországban, Litvániában, Máltán, Szlovákiában vagy Szlovéniában található, és bankszámlát regisztrál a PayPalnél, vagy először használ egy új bankszámlát finanszírozási forrásként, azzal a PayPalnek SEPA közvetlen beszedési megbízást ad. Ha a folyamatos engedélyhez SEPA közvetlen beszedési megbízást használ:
    A megbízáshoz, valamint a megbízási hivatkozási számhoz (angolul MRN) bármikor hozzáférhet a PayPal-számláján, ahol visszavonhatja és módosíthatja a megbízást a jövőbeli tranzakciókra vonatkozóan. A PayPal tájékoztatni fogja Önt a SEPA Közvetlen Terheléses befizetés összegéről, valamint arról az időintervallumról, amelyen belül a PayPal le fogja vonni a kérdéses összeget a bankszámláról a vásárlás visszaigazolásával együtt. Amennyiben az eredeti befizetés visszavonása miatt a PayPal újból elküld egy SEPA közvetlen beszedési kérést, az újbóli igény benyújtása előtt nem biztosítunk (további) információkat az összegről és az időintervallumról. a bank szerződési feltételeinek megfelelően a SEPA Közvetlen Terheléses befizetés lebonyolításának dátumától számított 8 héten belül bármikor visszatérítést kérhet a banktól.

    És még egy dolog
    PayPal-egyenleg birtoklása és használata
    A számláján tárolt pénzre nem kap kamatot vagy egyéb hozadékot.Ennek oka, hogy a számláján tárolt pénz elektronikus pénz és az európai törvények tiltják a kamatfizetést az elektronikus pénzre.Továbbá, az elektronikus pénz nem egy betét vagy befektetés a Luxemburgi jog alapján, így a Conseil des Protection des Deposants et des Investisseurs által működtetett Luxemburgi betétbiztosítás és befektetői kártalanítási rendszerek nem védik meg.

    No ezért sem tárolunk pénzt a PayPal egyenlegen hanem csak fizetünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák