Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz ACE- #43751 üzenetére

    Ez egy kicsit nem így van: ahol szintúgy nem tudják ellenőrizni ki vagyok...
    Olyanokat kérdeznek vissza amit látnak az adataid közt, interaktív dolgokat kell megtenned szóval igencsak tudják ellenőrizni. A szemmel látható azonosítás alatt okmányok beküldése nem biztonságos módszer. Nem véletlen hogy biometrikus azonosítás felé haladunk, a hang, a beszéd is jó egynek ezek közül.
    Mivel az általad felsorolt okmányokkal rendelkeznek, annak mi értelme lenne újból be küldözgetni, inkább az ott olvasható adatokra kérdeznek rá telefonon.
    Ha videós azonosítás menne, akkor ugye kellene egy eltárolt videónak lenni, amihez tudnak hasonlítani, az adatvédelmi szabályozás miatt ez nem olyan egyszerű és nem mindenki szeret "szerepelni" így, sokan még a személyes adataikat is nehézkesen adják meg.
    Amíg olyan azonosítást használnak ami biztosítja hogy nem akárki rendelkezhet a fiókom, a pénzem felett addig az rendben van.
    Megfelelő felkészültségű biztonsági embereik vannak, akiik ezzel foglalkoznak, én innen nem tudom megítélni azt, hogy buták és nem jó amit használnak vagy tényleg megfelelő módszert használnak.
    Én nem látom viccesnek, de költség és emberileg hatékonyabb módszer ha telefonon tudjuk ezt intézni.

Új hozzászólás Aktív témák