Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz csƵ #46689 üzenetére

    Megváltozott a fizetési rendszer, 2 lehetőség van
    1. fizetéskor lehet átállítani az árfolyamot a kártyakibocsájtóra
    2. Előre megadod hogy a kártyának mi legyen az alapértelmezett devizája. Ha EUR-ban fizetsz azt beállítva alapértelmezett devizának a kártyánál, semmiféle váltás nem történik az EUR terhelést a PayPal továbbítja nálad az OTP felé aztán ők majd váltják az EUR-t forintra.
    Az Összefoglaló 4. pontnál van erről szó.
    Én úgy oldottam meg hogy virtuális kártyát adtam hozzá amelyek a legtöbbet használt deviza alapértelmezésre vannak beállítva, van USD, EUR, GBP és HUF amikor fizetni kell az épp szükséges devizának megfelelő kártyát választom ésa kártyakibocsájtó afizetési deviza összegét kapja meg a PayPla-tól.
    Ha neked csak egy kártyád van annál természetesen lehet változtatni mindig az alapértelmezést de havonta csak 6-10 alkalommal, pontosan nem tudom, kb. ezt a mennyiséget tudtam kiköveztetni, mert mire a a 6. alkalomhoz jutottam volna inkább a fenti beállítást kezdtem elhasználni.
    Amikor rendszeres fizetést kezdesz el fizetni akkor megjegyzi a kártya deviza beállítást és majd azzal a devizával szedi le a havi részletet, ennél arra kell figyelni, ha a szolgáltató devizát cserélne, mondjuk USD-ről HUF-ra állítja az előfizetési díjait, akkor le kell állítani a $-os fizetést és a következő alkalommal HUF beállítással fizetni, hogy az legyen megjegyezve.

    Az OTP nem középárfolyamal számol, hanem az elszámolás napi első deviza eladásival, egyedül a fizetési értesítő van számolva a fizetéskori érvényes deviza eladásival.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák