Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz Matthew #60998 üzenetére

    Az autó biztonsága nekem évi ~180k+ÁFÁ-t megér. Az ezen felül beépített plusz védelem vagy segít vagy sem. Van váltózáram, használom is, de ha valaki el akarja vinni, akkor bármi lehet bent, elviszi. Még egy androidos nyomkövetős kütyün gondolkodám, de még nem olcsó, illetve ahhoz is folyamatos 3G kell.
    Olvastam a panaszát annak, akinek a műholdas, távfelügyeletes biztonsági motyó bent volt az autójában. Mire a rend éber őreit rávette, hogy ugyan már nézzék meg az autó utoljára küldött pozícióját, arra félig szétkapták az autót.

    (#60995) Mágus2 - (#60996) Mágus2 - Mágus bácsi más tészta :DDD Leveszem a kormányt, mint a Mr. Bean... megnézném a tolvaj arcát ;] .

    2DIN-es "autórádiót" keresnék, ha valakinek van ajánlása (pro/kontra), tapasztalata (jó/rossz), ne tartsa magában :DDD. Tudom, a kezem beleér a bilibe, de hátha.
    - épkézláb rádió funkció, elviselhető hangzás (hangszín állítások előny)
    - valami zene lejátszó rendszer (USB, memória kártya, CD)
    - tolató kamera bemenet, vezérlés
    - min. 1db analóg videó jel bemenet
    - 7" tapis LCD
    - memória kártya, USB fogadás
    - GPS (navihoz)
    - kommunikáljon a multi kormánnyal
    - opció: android, videó kép rögzítés, multitask működés (a tolató kamera közben ne lépjen ki a rádióból, navi mellett is lehessen bármelyik funkciót használni)
    - TV tuner és egyéb sallangok nem kellenek (a legtöbb all-in kínai óccsó így ki is esik)
    - ne horror áron lehessen hozzájutni...

    (#61000) cool13 - 6-os bontott váltót vettünk. Az nem lett felújítva. A külső sallangok az eredetiről átkerültek, kinyomó csapágyat cserélték, kuplung és kettőstömegű maradt az eredeti (pontosabban a már korábban cserélt). A váltó maga 130k+ÁFA volt. A hibás váltó teljes felújítását ~400k körül lőtték be. A főbb alkatrészeket (fogasok, csapágyak és két tengely) elkezdtük összeszámolni, azok lettek volna meg 150-200k-ból.

    [ Szerkesztve ]

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák