Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Gicz #54609 üzenetére

    Én ezen mondatodra reagáltam:

    "már mitől lenne jobban célezköz lejátszó mint egy pc? a jó lejátszók 80-100ezer forintok, annyiból pc-t is vehetsz ami nem csak 1 valamite jó"

    Márpedig erre azt mondom, hogy hülyeség 80-100 eFt-ból PC-t venni médialejátszásra (amit esetleg használhatsz másra - bár az illető médialejátszót keres), mikor 40-50 eFt-ból adott esetben jobb eszközt kapsz ugyanerre a célra, de az biztos, hogy komfortosabbat (nem kell gépészkedni, minden megy, ahogy kell, teljesen néma, nincs helyigénye, nem fogyaszt semmit, korrekt kezelőfelülete van, alapból van egy príma távirányítód, stb.). Ha már van egy jobb PC-d, akkor nyilvánvalóan mérlegelhető, hogy akarsz-e még pluszban költeni médialejátszóra (szerintem ekkor is ajánlott egyébként), vagy bűvészkedsz az átkábelezéssel, szoftveres megoldásokkal, stb.

    mayday00: "Ha tesztelték mindkettőt, és tényleg nem láttak sok különbséget, gondolom hihetünk nekik. Nekem János ezt írta. Az árnyalatfelbontása és mozgáskezelése is jobb, de nem nagyságrendekkel. Százalékban általános felhasználás mellett nagyobb a költségnövekmény, mint a teljesítménynövekmény. Ő sem próbált rábeszélni a GT-.re, hogy annyira jobb lenne..szavaiból más jött le.. hdd re sosem fogok rögzíteni, szmárt funkciót sosem fogom használni."

    Ennek ellenére te mégis a 80 eFt-tal többe kerülő GT-t rendelted meg. Gratulálok a következetességedhez! Megszoktuk tőled.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák