Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz Heffi #65673 üzenetére

    Például lehet olyan, hogy az alacsonyabb (vagy ritkább esetben a magasabb) frekvencián lévő multiplexre nem tud ráhangolni, vagy ha mégis, abból megfelelő adatot kinyerni, mert kevés hozzá a jelszint vagy jelminőség. Ezt okozhatja a kábelrendszer problémája, szakszerűtlen elosztások a lakásban, illetve túl sok elosztás, hibás, barkácsolt csatlakozások is, vagy akár lakáson kívüli hiba is.

    Fel kell hívni őket, általában kimennek egy műszerrel, mérnek, elhárítják a problémát, ha lehet, illetve a kábelrendszer általános állapota megengedi.

    A szomszédomnál az ST60-n megvan a teljes kínálat, így nem értem nálam miért nem működik, ha a szolgáltató még adja a jelet.

    Ha ezt úgy kell érteni, hogy a szomszéd is lefuttatta az új keresést, de neki megtalálta, arra az esetre vonatkoznak a fentiek. Ellenkező esetben az is előfordulhat, hogy a szolgáltató valamilyen programozási hibát vétett a PMT (Program Map Table) beállításában, ami szintén tud érdekes problémákat okozni. Ez lényegében a partíciós táblához hasonló ügy, amit a TV először beolvas egy adott multiplexről, csak jóval több információt tartalmaz, a különböző A / V, TXT, EPG sávok egymáshoz rendeléséről, besorolásról stb.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák