Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dezsi82

    tag

    válasz Szirty #2870 üzenetére

    Hali!
    Az előnyeit én is a mindennapi, éles használatban élvezem a VMnek.
    Az hogy ne menjenek az általad apróságoknak titulált dolgok, nemcsak erőforrás kérdése, hanem kompatibilitásé is. Futottam bele olyanba, hogy egy feltelepített fejlesztőkörnyezet után a korábban feltelepített nem működött, mert mondjuk mindkettő felrakott egy sql szervert, és a kettő nem bírt egymással.
    Persze, ha arról van szó, hogy karbantartásra kell egy gép, és gyorsan, azonnal rá kell nézni a vezérlésre, akkor azon ne legyen semmi más. Gyorsan bekapcsolod, fut rajta az a néhány cél szoftver, ami kell. De ha mondjuk egy napon mész 4 céghez, 4 különböző helyre, és mondjuk, PLChez, PChez, robothoz, nagyon jól jön, hogy amikor az erőforrásokat arra az egy szoftverre tudott összpontosítani. És nem mellékesen működik. Nekem meg éri az az 5 perc, amíg előkészülök. Nekem sincs ultrabutál gépem, egyedül a memóriára áldoztam, 8 GB van benne. Sosem hibernálok, mindig kikapcsolok.
    Ezért javaslom, hogy valaki versenypályán megy, vezessen forma1-s autót. Ha valaki rallizik, vezessen ralli autót. Autópályán lemarad, de elmegy mindenhova.

Új hozzászólás Aktív témák