Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz #97716736 #18730 üzenetére

    Köszönöm válaszaitokat!
    Legálisan vettem, stb. a garanciáztatással talán csak az a probléma, hogy az üzlet tulajdonosa, a rendszerváltás előtt szokásos kötelező sorkatonaságból eredő katonatársam volt, tehát nagyon jó barátom és szerintem a anno a VGA-t teljesen beszerzési áron adta, tehát ok nélkül (feleslegesen) nem szívatnám...
    A lényeg, hogy a képeim szerinti jelenségek, csak PC indításkor jelentkeznek, de ritkán! Ha nincs a csíkozás (tehát normálisan elindul a rendszer és a VGA) semmi gond! Ráadásul a kártyát a "szőrös fánk" , és 1-2 érzékeny játék szerint hibamentesen tudom használni 930/1400 Mhz-en. (De hétköznapi használat alatt soha nem húzom, minden az alap: 880/1350Mhz).
    Mielőtt barátom / vásárlás helyén hülyét csinálnék magamból, (a csíkozás indításnál és nagyon ritkán fordul elő), szeretném minden szempontból letesztelni a kártyát.
    Tudtok javasolni olyan (GPU/Memória) teszt programokat, ami nem a sebességre, hanem a VGA hardverre van kihegyezve? Pl. olyat mint PC esetén a DOS/Linux alatt futó memtest?
    Tehát: valami Gigabyte VGA hardver analizáló programról van tudodámosok, mert eé a guglival megbuktam.

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák