Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Zoli bácsi #3203 üzenetére

    Ég és föld a különbség a fülesek között, már csak amiatt is, hogy az egyik mélyen fülbedugós, a másik csak a fülkagylódba rakható, ott is alig marad meg. Nyilván anatómiailag logikus, hogy ha teljesen elzárod a levegő útját a hallójáratban, és a membrán egyenesen a dobhártyádnak adja át a rezgést, akkor tökéletes hanghatást, hangátvitelt tesz lehetővé (minthogy mondjuk mire kintről beér a hang, 4 kanyart is meg kell tegyen a hallójáratban). Az más kérdés, hogy ez neme árt a hallásnak hosszú távon, nem megfelelő hangerőnél.
    Tehát én esküszöm a dugós sennheiserre, és bárkit meggyőzök róla, akinek legalább átlagos hallása van, hisz mint ahogy ma is a kollegámnál - bedugom a 900 ft-os sima fülest a zenegépbe, hallgassa pár másodpercig, majd gyorsan bedugom a mélydugósat, és aztis. A basszusok, a magasak, mind legalább 25%-al jobba átmennek.
    Emellett a külső zajokat is teljesen elzárja, igy pl HÉV-en nem hallom, ahogy csattog, vagy a kis picsák vihorásznak mellettem.
    Ha rendelni akarsz ilyen omniásat a speedshoptól 2500-ért, akkor beszéljünk össze, én voltam már náluk, ha még a Dózsa Györgyön vannak, elmegyek akkor mindkettőnkért, azt valahol odaadom a tiédet. Nemtom pl János kórház környékén jársz-e (akár hivatásügyileg).
    Amúgy ja, beszéltünk már a melódról, még anno, amikor az Alános sztorikkal szórakoztattalak titeket :) Lehet, már nem emléxel rá :)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák