Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz PeL #18870 üzenetére

    Megértelek és félig-meddig igazat is adok neked, de Alienhun79-nek is igaza van. Gondolom szoktál olvasgatni a Magyarítások Portálon is, ott kiderül hogy a "Nagyobb" fordítók is megküzdöttek az elismerésért és már néhányan hivatalosan is fordítanak. Nem csak olyannal találkoztak, hogy kevesen köszönték meg hanem olyannal is hogy "leszólták" a munkáját. Kitartással, sok munkával és több honosítással elismerést szereztek. Ha még jól tudják publikálni a munkájukat az már főnyeremény. Természetesen az elhatározásodat tiszteletben tartjuk, mindenkinek saját magának kell eldöntenie mit kíván az érdeke.
    ui.: még annyit tennék hozzá, hogy elég kevesen vagyunk itt, de ez nem jelenti azt hogy ilyen kevesen játszanak a modokkal. Szerintem sokak akik játszanak vele fogalmuk sincs, hogy itt egy kis társaság ügyködik.

    Alienhun79 a tárhelyen lévő torrentet (Stalkersoup) felraktam, ráraktam a patch-eket, de nem lett ....36-os csak ...25-ös. Felrakom a db. fájlosat, talán az már rendesen patch-elve van. Olvastam hogy a db. fájlokat gyorsabban tudja kezelni a játék, de nekünk a "gamedata"-s kell a nyelvi fájlok miatt. A db.-ből kiszedni ki lehet, de a vissza tömörítése az probléma lehet.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák