Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz #90933760 #25268 üzenetére

    Nekem jelenleg a proci a korlát, egy c2d E8200-as. A HD 7770 tökéletesen elegendő még a Lost Alpha full HD futtatására is, csak az Antialiasingot kell lekapcsolni, mert attól már FPS vesztés van, minden mást felhúzva rendesen fut, DX11-ben, csak olyankor akad be pár másodpercre, amikor egy nagyobb csapat közelébe jutok a terepen, vagy pl a Spectrum Project Bárjában, ahol kb 4x annyian vannak, mint a megszokott zsúfolt pályákon szoktak lenni bármely más modban. Azaz nem a videó a kevés, hanem a proci és a lemez sebessége.

    Nézegettem videokártyákat, de ami már annyival nagyobb teljesítményű, hogy érzékelhető változást hozna, 50 rugó fölött kezdődik és jó 100W-tal nagyobb a TDP-je, mint a 7770-esemnek.
    Egyelőre marad ez.

    Sajna a csomagolásnál egy 4440-es procit tettek a szállítmányba, így most arra várok, hogy kihozza a futár a 4460-asomat, így kedd-szerdáig nem tudok összehasonlító véleményt mondani. Az biztos, hogy csak az SSD és a WD BLUE hdd beépítése is sokat dobott a gép alapsebességén. Ez FPS-ben nem lesz érzékelhető, de a pályabetöltésekben igen.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák