Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • need

    addikt

    válasz galco #11144 üzenetére

    "-aki tv vásárlása előtt olvasgat annak annyit, hogy nekem a beépített mediaplayer nagyon korrektül kezeli a videófileokat akadás nélkül, kockásodás nélkül! Állítom olykor jobb minőséget produkál, mint a szgépemen uannál a filmnél! Nem is értem mi az értelme még a külső lejátszóknak?!"

    szerintem igen nagy baromság amit te írtál.. én csak megcáfolni tudom ezt..a saját példámon..
    Én okosan előrelátóan előxör egy multimédiás lejátszót vettem amit hálózaton keresztül használtam..sajna 1 hónap múlva behalt mivel garis volt várnom kellett pár hetet hogy kicseréljék..gondoltam gond 1 száll se van a Samuba lejátszó..!
    Kis nosztalgia meg fullhd tartalom és az ujdonság varázsa leszedtem a Hellboy 1-2..
    Gyakorlatilag a mediainfó nevű progival megnézve ugyan az a kodólás hasonló felbontás..
    Csak hát 1 rész nem működött a 2 meg igen..! Majd ez meg ismétlődött még párszor..valami oknál fogva szimpátia vagy mit tudom én mi miatt ezt lejátszotta azt nem..!
    Ha én leülök filmet nézni és csak szenvedek félórát hogy valamit megnézzek...mert ez nem jó az nem megy..sok értelme nincs..!
    Ha van egy filmem és letöltés után kezdjem kódolgatni meg kiszedni a hangot meg a felíratott mivel a hálózati lejátszásnál ezekkel gondok vannak...És akkor sem biztos hogy jó lesz..??
    Össze tettem a kezem és azt mondtam hogy istenem de jó hogy van egy normális multimédiás lejátszóm..! Egy alapszintű valami ami képes erre/arra de kb. csak ennyi...!

    Én meg azt mondom hogy úgy kell tekinteni a médialejátszóra mint ha nem is lenne..!
    Venni kell egy normálisat..
    oszt jónapot.. ;)

    D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Új hozzászólás Aktív témák